Jump to content
QuitZone Romania
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Lucky

Member
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

2 Followers

About Lucky

 • Other groups Member
 • Rank
  Designer & Helper
 • Birthday 01/24/1999

Personal Information

 • Nume SA:MP
  Lucky

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lucky

  @MickyWee @Hapi
 2. Lucky

  Nume; Lucky Level: 4 In ce factiune esti?: - Ce parere ai despre NRG Club: Cel m-ai smecher club. Ce planuri ai in acest club?: Sa fiu activ. Poza /stats: https://imgur.com/a/PFApcv2 Doresti sa faci curse/stunt-uri?: desigur.
 3. Nume: Lucky Varsta: 22 Level: 4 De ce vrei sa conduci aceasta factiune?: Vreau sa conduc aceasta factiune deoarece este o factiune pasnica, si mi se pare ca este una frumoasa. Ce schimbari ai aduce la aceasta factiune?: Momentan as ridica-o, deoarece nu sunt membrI :). Esti dispus sa respecti regulamentul factiunii cat si cel pentru leaderi?: Desigur. Este prima ta experienta ca leader pe SA:MP?: Nu Poza /stats: https://imgur.com/a/PFApcv2 Descrie-te: Ma numesc Mihai, am varsta de 22 de ani, sunt din Mures - Ludus, si imi place Gaming-ul, in mare parte imi place sa fac caterinca, sa joc samp, csgo, gta v, si lista continua.
 4. Lucky

  T/C cadou primit
 5. Lucky

  frumos ❤️
 6. Lucky

 7. Lucky

  Numele tau: Lucky Numele celui care primeste cadoul: eltandrei Link catre cadou(imagine): https://imgur.com/a/ew3kFhQ Alte precizari?: -
 8. Lucky

 9. Lucky

  Welcome
 10. Nume: Mihai Varsta: 22 Level: 3 15/16 rp De ce vrei sa conduci aceasta factiune?: Deoarece, este factiunea mea de suflet, si vreau sa o ajut sa se ridice in top-ul factiunilor de pe server. Ce schimbari ai aduce la aceasta factiune?: As recruta cei m-ai de top asasini. Esti dispus sa respecti regulamentul factiunii cat si cel pentru leaderi?: Desigur. Este prima ta experienta ca leader pe SA:MP?: Nu, nu este. Poza /stats: https://imgur.com/a/M46MN0n Descrie-te: Ma cunoasteti voi :)) va las pe voi sa ma descrieti.
 11. Lucky

  Lucky
 12. Lucky

  Pune un stock valabil @Derek.
 13. Lucky

  Mersi 😘
 14. Lucky

Board Life Status


Board startup date: January 02, 2021 20:47:16