Jump to content
QuitZone Romania
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

zmauriaN

Leader GF
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About zmauriaN

 • Birthday 10/21/2021

Personal Information

 • Nume SA:MP
  Alexunder.
 • Discord
  zmauriaN #9286

Recent Profile Visitors

101 profile views
 1. Pe data de 03.02.2021 a iesit KnockDowN. A fost scos de vreun admin cu grad pentru ca el a vrut sa se duca la "Ballas".
 2. zmauriaN

  1. Contra. In cazul in care a dat robbank si se pune afk asta nu e decat non fp, iar in cazul hitmanului, d-asta te faci hitman. Cand ai reusit sa intrii acolo iti asumi faptul ca playerul X s-ar putea sa fie si AFK, pe la inceputurile serverelor de gf era un baiat nick0d, care statea cu saptamanile sa faca un ctr pentru ca il gasea pe jucator mereu afk si nu s-a mai plans. 2-5. PRO
 3. Pe data de 03.02.2021 a intrat KnockDowN.
 4. zmauriaN

  Sa modifice un moderator va rog cuvintele cu rosu in textul de mai sus, am gandit ceva si am scris altceva. Multumesc.
 5. zmauriaN

  Salutare, In momentul de fata exista urmatoarea regula pentru wanted-list: Consider ca acest mod de actiune al wantedului este gresit deoarece putem lua urmatorul exemplu: avem un jucator cu W2, care omoara repetitiv un numar X de COPS rezultand in final ca acest jucator sa faca in continuare infractiunea de cop kill, dar sa nu ii creasca wantedul, asadar propun ca modul de calcul sa fie urmatorul. WANTED VECHI(0-10) + WANTED NOU(1-10) = WANTED TOTAL. (Avem un player, omoara doi politisti, sa aibe in total W8). Beneficiile acestei masuri: 1. Activitatea in cadrul GOV s-ar marii. 2. Activitatea din perspectiva factiunii FBI, ar creste smenificativ. 3. Ar aduce mult mai multa distractie celui cu wanted. 4. Economia jucatorilor inscrisi in factiuni de GOV poate prospera deoarece luand in calcul momentul actual, poti merge face trucker, dar in timp ce tu iti vezi de treaba apare un asa-zis suspect, tu neavand in acel moment /duty si Jobul de detectiv.
 6. zmauriaN

  PRO
 7. Pe data de 02.02.2021 a intrat Derek. Pe data de 02.02.2021 a intrat Rady.
 8. FEDERAL BUREAU OF INVESTIGATIONS Lista membrii Lider Alexunder. Co-Lideri Derek. Rank Level 1 Rady. Rank Level 2 Rank Level 3 Rank Level 4 Rank Level 5 Actualizat la 02.02.2021
 9. zmauriaN

  Salut kronosanee ! Alexunder. aici !
 10. Te astept in joc. Acceptat!
 11. zmauriaN

 12. Te astept in joc pentru test. /w Alexunder. cand esti online.
 13. zmauriaN

 14. zmauriaN

  Nick: Alexunder. Bug descoperit: /findhouse si /servieta Descriere bug: Daca iei servieta si iti da CP departe de tine, poti da /findhouse id pe o casa de langa tine iar checkpointu de la servieta se modifica cu cel de la findhouse. Dovada/proba: Nu am.
 15. zmauriaN

  Salut, As dorii sa enumar 2 sugestii care cred eu ca v-or imbunatatii gameplayul serverului. 1. Timpul pentru masinile nefolosite ce urmeaza sa fie respawnate sa fie marit la 30 de secunde in loc de 10 secunde. De ce? Ex: Faci jobul fishing, intrii in animatia de pescuit, se primeste mesajul de respawn, nu reusesti sa reintrii in masina pana sa treaca cele 10 secunde. 2. Adaugarea de masini/scutere/biciclete random prin LS pentru ca daca iti bubuie masina, singura sansa de a gasii alta masina este nula.

Board Life Status


Board startup date: January 02, 2021 20:47:16